diumenge, 24 de març del 2013

Pràctiques collaret cervical

Pràctiques d'accident d'un motorista. Col·locació collaret cervical, immobilització i trasllat.



diumenge, 17 de març del 2013

Curs de Flashover

Pràctiques i formació de Curs de flashover, desenvolupat a Reus. El Flashover és un tipus de comportament extrem d'un incendi confinat, on en un determinat moment, hi ha una combustió generalitzada de tots els elements que es troben en l'interior.


divendres, 15 de març del 2013

9 bombers veterans reben la medalla de bronze

El 15 de març va tenir lloc a Puigcerdà el lliurament de les Medalles d'Honor dels Bombers de la Generalitat, en un acte presidit pel conseller d’Interior, Ramon Espadaler i pel director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés, juntament amb la subdirectora general operativa, Anna Martín, entre d'altres autoritats i comandaments. L'acte va coincidir amb els 150 anys d’història del parc de Bombers de Puigcerdà. Enguany, s’han atorgat 280 Medalles que premien el personal que presta servei al Cos des de fa 20, 25 i 35 anys. També s’han lliurat 13 Medalles d’Honor Serveis Excepcionals als bombers que van anar més enllà de les seves tasques en benefici de la comunitat. Igualment es van concedir 3 Felicitacions i 3 Mencions Honorífiques per reconèixer diversos serveis realitzats per membre del cos de Bombers així com per distingir trajectòries professionals.  El personal de suport operatiu i el personal d’administració i de serveis amb 20 o 25 anys de servei efectiu, també va rebre Mencions Honorífiques. 
Cal destacar que 9 matadeperencs van rebre la medalla de bronze pels seus 20 anys d’antiguitat en l’escala de veterans. Aquestes persones van ser els primers membres del Cos de Bombers Voluntaris de la Diputació de Barcelona, i posteriorment van ser membres del Cos de Bombers Voluntaris de Matadepera. Els honorats van ser: Agustí Junyent Mindan, Amadeo Ballbé González, Antoni Figueras Morera, Antoni Poy Ferrer, Eduard Pérez Figueras, Josep Maria Domènech Borràs, Joan Quera Degieux, Ramon Bruguera Enrich i Ricard Alegre Morillo
Gràcies i enhorabona!