dimarts, 23 d’abril de 2013

Foc d'indústria a Rubí

Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 20.14 hores del 22 d'abril, l’avís d’un incendi d’indústria a Rubí (Vallès Occidental).
Fins al lloc dels fets es van mobilitzat una vintena de camions i 2 vehicles de comandament i l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers. La indústria es tracta d’una empresa de fils d’uns 3.00 metres quadrats, situada al Polígon Can Jardí i que va cremar completament.
Els bombers van estar treballant tota la nit i matinada, i l'endemà, una dotació del nostre parc va ser requerida per fer el relleu, juntament amb tres vehicles més. 
Les nostres tasques en l'incendi, es van centrar en controlar els punts calents que van quedar especialment a sota de l’estructura col·lapsada i extingir totes les flames que poguessin sortir a causa dels treballs d'una excavadora que anava retirant tota la runa. 
(Cal dir que la nit de l'incendi, també van ser requerits i el nostre vehicle, juntament amb tres bombers, van anar a cobrir el Parc de Bombers de Rubí, que havia quedat buit).