dijous, 22 de desembre del 2011

30 aniversari...escalfant motors

El proper 2012 els Bombers de Matadepera celebrem el 30 aniversari de la seva creació. En aquests anys ha estat la casa d’un munt de persones que han viscut un bon nombre de vivències personals i col•lectives, sempre de forma altruista i deixant l’empremta de l’esperit de servei.

Amb l’objectiu de compartir totes aquestes histories viscudes que han marcat l’evolució d’aquest col•lectiu; recordar a tots aquells bombers que ja no estan entre nosaltres i gaudir d’una bona estona amb els companys, volem convidar-vos a participar dels actes de celebració d’aquest 30e aniversari.

Molt especialment ens agradaria comptar amb la teva presencia al primer dels actes tindrà lloc el dijous 19 de gener a les 19:30 hores a la Sala d’Actes del Casal de Cultura dins les festes de Sant Sebastià. Es tractarà d’una taula rodona on, amb la participació de tots els companys que han format part al llarg d’aquests anys del Cos de Bombers de Matadepera, recordarem les millors anècdotes i debatrem sobre els fets més transcendentals en l’evolució dels Bombers de Matadepera

El segon serà una exposició amb les millors fotografies de la història dels Bombers de Matadepera, juntament amb tots aquells documents i objectes que millor defineixin la trajectòria d’aquest servei. Aquesta exposició tindrà lloc a partir del dia del 8 de març, diada de Sant Joan de Déu patró dels Bombers, i s’allargarà un parell de setmanes.

I per finalitzar, una jornada de portes obertes amb diverses activitats programada per al mes de maig.