dimecres, 11 de setembre de 2013

Diada Nacional: llibertat!

Novament i tal com vam fer l'any passat, el Parc de Bombers Voluntaris de Matadepera, en motiu de la diada de l'11 de setembre, ha penjat la bandera estelada al màstil. 

Ens hem tornat a adherir a l'anhel de llibertat del poble català, com han fet centenars d'Ajuntaments de Catalunya, i com estant fent molts Parcs de Bombers (tant de la Generalitat com de l'Ajuntament de Barcelona), seguint la consigna de l'Assemblea Nacional de Catalunya (organització popular, unitària, plural i democràtica que té per objectiu recuperar la independència política de Catalunya, mitjançant la constitució d'un estat de dret, democràtic i social.) , i de la seva sectorial "Bombers per la Independència", de penjar arreu la bandera estelada, com a màxima expressió de reclamar la llibertat pel poble de Catalunya. 

La independència de Catalunya és el sentiment majoritari del poble català, el qual desitja expressar-se democràticament en un referèndum. No anem contra ningú, només volem decidir per nosaltres mateixos el nostre futur. 

El fet de penjar l'estelada, novament ha estat una decisió presa democràticament i respectada per tots els membres del Cos de Bombers de Matadepera. 

Sempre fidels al nostre poble!