divendres, 7 de març de 2014

8 bombers de Matadepera reben medalla d'antiguitat

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha presidit aquest migdia, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, el lliurament de les Medalles d’Honor i les Mencions Honorífiques als membres del Cos de Bombers de la Generalitat pels anys dedicats al servei. 

En total, avui s’han lliurat 282 distincions, que Espadaler ha imposat junt a l’alcalde de la ciutat, Pere Regull, el secretari general del Departament d’Interior, Josep Martínez, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Ramon Parés, la subdirectora general operativa, Anna Martín, el subdirector general tècnic, Albert Vilanova, el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira, i el cap del parc dels bombers de Vilafranca del Penedès, Ramon Canyelles.

Les Medalles d’Honor premien la trajectòria dels Bombers en funció dels anys que fa que hi treballen. N’hi ha de 3 tipus; les de Bronze són per a aquells que acaben de complir 20 anys d’antiguitat en el Cos. Les d’Argent són per als Bombers que porten 25 anys exercint la professió. Finalment, les Medalles d’Honor d’Or són per als Bombers que han complert 30 anys d’antiguitat en el moment de jubilar-se, o 35 en actiu. 

També s’han lliurat 4 Medalles d’Honor d’Or per serveis excepcionals i 10 d’argent.  

Ángel Riba Gorina, Antoni Garcia Riba, Ferran Garcia Riba, Joan Garcia Riba, Josep Arnau Portell i Josep González Puigdellivol, bombers  voluntaris del Parc de Matadepera han merescut la medalla d'argent. I els seus companys Marcel·lí Bosch Muntal, actual cap de parc i Vicenç Robert Leira han rebut la medalla de bronze.